SumBody Me..

Foto saya
Atas Bumi + Bawah Langit, Tengah2 Kerajaan Langit + Bumi, Malaysia
Memandangkan emo + sentimental 2 memang sifat lahiriah aku..So, sini adalah tempat untuk aku luah perasaan + lepas geram + emo x tentu hala + buat hal ikut suka hati aku.. Aku tau aku jiwang..tapi, peduli hapa.?! Sila buat2 xtau bila ada entry ala2 kelas terapi + kaunseling okek? ~ You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one!

Lapor Diri sini

Saksi Kejadian

Selasa, 8 Februari 2011

GEGAR 1,000 BLOG !! OLEH BEN ASHAARI


SAYA SOKONG DUNIA BLOG..!!
SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??
..everload..heh3..

p/s : Blogwalking kat blog Syamilia and terjumpa benda nih..tetiba (macam selalu) aku rasa macam berminat nak join jugak..so, i'm in..weee.. Sokonglah blogger2 Malaysia okek? Hidup blogger..!!

Blog Syamilia kat ranking 614. Blog aku? tak nampak rupa pon lagi..so, tunggu lagi la..ntah2 tak masok list pon

Pic ni credit utk Ben Ashaari sebab aku print screen kat blog dia neh tadi..hiks..dah link back neh..kira mintak izin la yer..

updated on 11th February 2011 @ 9.00am.
YES.!! Akhirnya blog aku dah disenarai..no yang ke-867..fuhh..Tengkiu ye Incik Ben..hehe..nak jugak masuk list..sebab rasa EXCITED yang OVER..hahahah
Pic ni pun sama cam atas..print screen dari blog Ben Ashaari..hee
 
Quote of The Day :
You must be the change you wish to see in the world. - Mahatma Gandhi
 

8 ulasan:

  1. dah masuk dah nieh.. hehehe... salam kenal.. ^^

    BalasPadam
  2. salam..yup..finally da masuk..he..enjoy visiting my blog..he3

    BalasPadam
  3. mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
    referal dari blog abg ben=)
    nice blog, keep moving;)
    blog apisv2aingsan

    BalasPadam
  4. dtg gegarkan blog ni :)
    feel free,visit my blog lak :)

    BalasPadam
  5. Salam Gegaran! Saya kini menjadi pembaca baru kamu.. Jemputla singgah ke teratak saya ..

    BalasPadam

Sila kekalkan ciri2 ketimuran yakni komen dengan penuh nilai2 kesopanan dan kesusilaan, okek..?